Persoonlijke bruiloft

5 Ideeen voor een persoonlijke bruiloft

 

Jullie zijn net verloofd en zijn begonnen met het vormgeven van jullie bruiloft. Ik wil jullie daar graag bij helpen, want ik kom op veel bruiloften en zie heel veel verschillende dingen en heb daar over ook een mening en die deel die graag. Graag moedig ik jullie aan om zelf na te denken en lijstjes alleen te gebruiken ter controle of jullie overal aan hebben gedacht maar niet als verplichtingen. 

Ik ben dol op persoonlijkheid en betekenis in een bruiloft en dat is ook waar mijn fotografie over gaat. En mijn tip is dan ook kies altijd dingen die bij jullie passen en die iets zeggen over wie jullie zijn. Want hoe meer een bruiloft ‘echt jullie’ is hoe meer voldoening het zal geven. Er zijn verschillende dingen die jullie kunnen doen om het een persoonlijke touch te geven. 

  1. Regel nummer 1; kijk niet naar anderen, want alle leuke en originele ideeën zitten al in jullie hoofd. En op deze manier komen de ideeën echt vanuit jullie. Pak een wit vel papier en omschrijf waar jullie van genieten? Gek op camperen? Waarom niet trouwen op een camping! Alle gasten kunnen dan in een tentje slapen, gek op de bergen en de natuur? Kies een fitte trouwambtenaar en trouw boven op een berg! Zie dit als een manier van denken en denk niet maar ik houd niet van een camping of van bergen, maar bedenk waar genieten wij van en hoe kunnen wij dit meenemen in onze bruiloft.
  2. Kies een thema dat bij jullie past en dan niet een thema als pastel roze met olijfgroen, maar kies bijvoorbeeld voor een Italiaans Apres Ski thema zoals dit stel. 
  3. Maak jullie ceremonie persoonlijk door te kiezen voor een vriend of vriendin die jullie trouwt!  Die kan bijvoorbeeld BABS voor een dag worden en jullie officieel trouwen of alleen een leuke anekdote vertellen over jullie.
  4. Ook met muziek kun je de ceremonie heel persoonlijke maken. Live muziek tijdens de geloftes zet echt kracht bij de woorden. De Wedding DJ deed dit een keer op een bruiloft waar ik was en ik vond het echt te gek!
  5. Doe een activiteit die past bij jullie hobby’s. Zijn jullie gek op boogschieten? Zorg er dan voor dat jullie gasten dit ook kunnen doen, gek op spelletjes zet die dan neer. Denk aan Reuzen Mikado, Boter Kaas en Eieren of Jenga
  6. Serveer jullie lievelingseten! Al is het stamppot, het is in ieder geval iets wat mensen zullen herinneren!

Ik hoop dat jullie geinspireerd zijn en ik ben heel benieuwd of jullie ook dingen gaan doen die hier staan, dus laat het me gerust weten! En ik wens jullie een hele mooie bruiloft! Als jullie nog vragen hebben, stel ze gerust! 

 

Benieuwd naar mijn foto’s, bekijk ze dan hier!

 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa