Persoonlijke bruiloft

5 Ideeën voor een persoonlijke bruiloft

 

Jullie zijn net verloofd en gaan beginnen met het plannen van jullie bruiloft, superleuk en spannend ook toch? Je maakt een Pinterest bord aan en googeled ‘bruiloft plannen’ en komt op verschillende sites en lijstjes terecht. Deze blogs en pinterest borden zijn een goed startpunt en langzaam komen jullie erachter wat jullie wel en niet willen. 

 

Ik wil jullie als bruidsfotograaf ook graag helpen, want ik kom op veel bruiloften en zie heel veel verschillende ideeën en deel die heel graag met jullie. Maar ik heb ook mijn eigen visie en ideeën over bruiloften. Ik kan heel erg genieten van bruiloften in Kastelen en andere grootste locaties, maar kan me soms wel afvragen wat deze locaties met iemand te maken hebben. Ik wil jullie aanmoedigen om jullie bruiloft zelf te verzinnen en lijstjes alleen te gebruiken ter controle of jullie overal aan hebben gedacht maar niet als absolute leidraad. 

 

Ik ben dol op persoonlijkheid en betekenis in een bruiloft en wil dat ook graag te laten komen in mijn foto’s. Een oude auto van jullie vader als trouwauto of trouwen boven op een berg, omdat jullie van klimmen houden? Ik ben er dol op!

 

Mijn tip is dan ook kies altijd dingen die bij jullie passen en die iets zeggen over wie jullie zijn. Want hoe meer een bruiloft is wat jullie hebben bedacht hoe meer voldoening het zal geven. 

Een bruiloft kun je op verschillende manieren persoonlijk maken en de 7 beste ideeën deel ik in deze blog. 

 

  1. Regel nummer 1; kijk niet naar anderen, want alle leuke en originele ideeën zitten al in jullie hoofd. Op deze manier komen de ideeën echt van binnen uit. Pak een wit vel papier en omschrijf waar jullie van genieten? Gek op camperen waarom niet trouwen op een camping waarbij alle gasten in een tentje slapen, gek op berg beklimmen? Kies een fitte trouwambtenaar en fotograaf en trouw boven op een berg voor een elopment bruiloft. 
  2. Kies een thema dat bij jullie past en dan niet een thema als pastel roze met olijf groen ( want dat vind ik een beetje te veel gaan over het uiterlijk en niet het innerlijk), maar kies bijvoorbeeld voor een Italiaans Après Ski thema zoals dit stel. 
  3. Een persoonlijke ceremonie door een vriend of familielid jullie te laten trouwen als BABS voor een dag. Ook met muziek kun je de ceremonie heel persoonlijke maken. Een leuk idee dat ik heb gezien was live muziek tijdens de ceremonie, die zette de geloftes echt kracht bij en de woorden werden daardoor nog intenser dat was heel leuk om mee te maken. Dit werd begeleid door de Wedding DJ
  4. Doe een activiteit met zijn jullie gasten die passen bij jullie hobby’s. Zijn jullie gek op boogschieten zorg er dan voor dat jullie gasten dit ook kunnen doen, gek op spelletjes zet dan overal spelletjes uit, zoals Reuzen Mikado, Boter Kaas en Eieren of Jenga
  5. Serveer jullie lievelingseten al is het stampot, het is in ieder geval iets wat mensen zullen herinneren. 

 

Hebben jullie hier iets aan gehad? Mocht het zo zijn dat je dit stuk hebt gelezen en je dingen hebt toegepast dan zou ik het heel leuk vinden om te weten dat het nut heeft gehad :-).

 

Ik wens jullie een hele mooie bruiloft en als ik jullie nog ergens anders mee kan helpen, let me know. 

 

Misschien vind je het ook leuk om mijn foto’s te bekijken, dat kan hier

 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa