Authentieke-bruiloft

5 Tips voor het plannen van een authentieke bruiloft

Ik ben fan van authenticiteit. En doe alles het liefst op mijn manier. De bruiloften die een eigen karakter hebben en waarin een thema van het bruidspaar zelf centraal staat fotograaf ik het liefst.

 

Trouwen is een vrij traditioneel feest maar dat betekent niet dat je dingen hoeft te doen zoals het hoort. Want dat is ook maar eens bedacht door iemand. Wist je dat je alles kunt doen op jouw manier? Je hoeft niet eens ringen uit te wisselen als je dat niet wil. Houd je niet van zoet, doen dan lekker geen bruidstaart, maar misschien kan iemand wel een bitterbaltoren maken? Crossfitten op je bruiloft, trouwen op een varende zeilboot. Yes please! Trouwen op je ski’s dan krijg je korting! 😉

Maar hoe kom je tot jullie persoonlijke authentieke blauwdruk voor jullie bruiloft? Waar begin je en vooral hoe?

Volg deze 5 stappen en jullie krijgen een onvergetelijke en unieke bruiloft die helemaal bij jullie past en weerspiegelt wie jullie zijn. 

 

Voordat je jullie bruiloft plant is het nuttig zijn eerst jullie visie helder te krijgen, niet perse qua styling maar voornamelijk qua inhoud. Dit maakt het nemen van beslissingen makkelijker en kun je zorgen dat het een logisch, leuk en uniek geheel wordt.

Dus, hoe ontdek je jullie droomhuwelijksvisie? Hier zijn een paar stappen om aan de slag te gaan:

 

1. Denk na over je relatie. Neem even de tijd om na te denken over wat jullie relatie speciaal en uniek maakt. Welke waarden delen jullie beiden? Wat zijn jullie favoriete dingen om samen te doen? Hebben jullie een gezamenlijke hobby, hoe was het huwelijksaanzoek? Deze details kunnen helpen bij het maken van een visie.

 

2. Overweeg jullie persoonlijke stijl. Wat vinden jullie allebei leuk als het gaat om mode, decor en andere esthetische elementen? Het is haast net als de inrichting van jullie huis. Houden jullie van meer van het traditionele, of zijn jullie meer ontspannen en geven jullie voorkeur aan een festival sfeer.

 

3. Bepaal je must-haves. Wat zijn de niet-onderhandelbare zaken voor uw bruiloft? Is het belangrijk voor om een ​​bepaald type locatie te hebben, of een bepaald thema of kleurenschema? Maak een lijst van de dingen die voor jullie het belangrijkst zijn en houd daar rekening mee bij het plannen.

 

4. Raak geïnspireerd. Zoek inspiratie in tijdschriften, blogs en sociale media. Bewaar afbeeldingen van dingen waar je van houdt en maak een moodboard om je droomdag te visualiseren.5. Werk samen met je partner. Het is belangrijk dat jullie allebei betrokken zijn bij de organisatie en dat de dag weerspiegelt wie jullie alle twee zijn.

 

Ben je op zoek naar meer praktische ideeen en leveranciers om je bruiloft vorm te geven, lees dan mijn blog met 5 ideeen voor een persoonlijke bruiloft. 

 

Heb je vragen, tips of aanvullingen? Stuur me dan gerust een Whatsappje!

 

Liefs,

 

Authentieke bruiloft

 

 

5 Tips voor het plannen van een authentieke bruiloft

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa