VIND JULLIE BESTE BRUIDSFOTOGRAAF DORDRECHT

Hi, ik ben Tessa een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde en fotografie. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd even stil en vang ik alle mooie zo momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s. 

Alle mooie momenten.
Jullie zijn opzoek naar de beste bruidsfotograaf Dordrecht, die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd.
Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepuntjes op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

Emotie en echtheid.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). 

Een dag vol verhalen.
Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden. Papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal momenten die tof zijn om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes.

Vind de beste bruidsfotograaf Dordrecht.
Ik ben een trouwfotograaf die alle momenten en mooie beelden vangt zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Beste trouwfotograaf Dordrecht

 

Contact | Vind de beste bruidsfotograaf Dordrecht

Contact | Vind de beste bruidsfotograaf Dordrecht

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Lees meer door op de titel te klikken naast 'beste bruidsfotograaf Dordrecht'.

Contact | Vind de beste bruidsfotograaf Dordrecht

Contact | Vind de beste bruidsfotograaf Dordrecht

Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten en meer te horen over wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Kennismaken is eenvoudig. Stuur me een mailtje en voor jullie het weten zitten we samen met een kopje thee of koffie jullie wensen te bespreken. | Beste bruidsfotograaf Dordrecht | Beste trouwfotograaf Dordrecht

Portfolio | Vind de beste trouwfotograaf Dordrecht

Portfolio | Vind de beste trouwfotograaf Dordrecht

Bij mij kun je jezelf zijn. Ik geloof dat zijn wie je bent echte schoonheid is. Kwetsbaarheid, eigenzinnigheid, imperfecties. Van uitbundige lach met onderkin tot perfecte portretfoto en alles ertussenin. De diversiteit van mensen, karakters en culturen en tradities. Ik heb geen vooroordelen en waardeer iedereen. Bekijk mijn portfolio door op de titel onder de foto te klikken.

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa