Loveshoot Dordrecht

De 4 beste fotolocaties in Dordrecht

Waar in Dordrecht moet je nou echt zijn om mooie bruidsfoto’s te maken? Kan dat overal of zijn er echte must go’s?

 

HI! Ik ben Tessa Bruggink en maak al 5 jaar professioneel foto’s op bruiloften, het liefst hele spontane. Mijn hoofdkantoor zit in Dordrecht, maar ik fotografeer bruiloften in heel Nederland. Ben je op zoek naar een fotoshoot locatie in heel Nederland, lees dan mijn blog ‘Hoe vind ik een fotolocatie voor mijn bruiloft’, waar ik alle fotoshoot locaties in Nederland deel die ik ken.

 

De mooiste plekjes in Dordrecht deel ik met jullie, maar kies iets wat bij jullie past. De fotoshoot is namelijk onderdeel van jullie fotoverhaal.Wat vind ik de beste fotoshoot locaties in Dordrecht? 

 

  • De binnenstad; Kloostertuin, Augustijnenkamp, Grote Kerksebuurt, De Haven en tegenover de grote kerk heb je een straatje met veel groen.

  • De Bies Bosch is mijn tweede favoriete locatie, ik ben zelf ook wel erg fan van een combinatie tussen de stad en de natuur.

  • Omgeving Villa Augustus, je mag hier gratis foto’s maken in de tuin als er op het moment geen andere bruiloft plaatsvind.

  • Wantijpark

 

Waar moet je heen als het regent? 

Als her regen op de planning staat regel dan van te voren een fotoshoot locatie binnen.

  • Onder brug van Dordrecht/Zwijndrecht aan de laan der verenigde naties kan je foto’s maken in het Skatepark. Dit is helemaal gratis.
  • Tegen een vergoeding van 75,- mag je in het Energiehuis in Dordrecht foto’s maken. Het restaurant en de gangen zijn wel gratis. Tegenover het Energiehuis staat een parkeergarage die je ook nog zou kunnen gebruiken.
  • Studio Fabrique is een oud schoolgebouw dat is opgeknapt door twee ondernemende mensen. Of ze hun locatie nog verhuren op dit moment weet ik niet zeker, maar is het proberen waard. (Nov 2020.)
  • Bij het Dordts museum heb je een afdakje waar je droog kunt staan en foto’s kunt maken. Binnen in het museum kun je soms ook foto’s maken. Dit moet je van te voren regelen en betalen en de fotograaf moet hiervoor contactnemen met het museum. Dit zijn de voorschriften van het museum.

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa