Trouwfotograaf Dordrecht

De 4 beste fotolocaties Dordrecht

Hoe vinden jullie fotoshoot locaties binnen in Dordrecht? In dit stukje vinden jullie een lijstje met de 4 beste ‘fotoshoot locaties binnen Dordrecht’. Het zoeken van een fotoshoot locatie laat ik in eerste instantie altijd aan jullie over. Ik vind het belangrijk dat jullie een gevoel hebben bij een locatie; dat het een bos is waar jullie graag wandelen of een pand is dat jullie al heel lang gaaf vinden. Komen jullie er niet uit dan help ik graag. Met de blogpost ‘Hoe vind ik een fotolocatie voor mijn bruiloft‘ staat uitgelegd hoe jullie een start kunnen maken met jullie zoektocht.

In Dordrecht zijn er een aantal opties:

  • Onder brug van Dordrecht/Zwijndrecht aan de laan der verenigde naties.
  • Energiehuis in Dordrecht, vragen een vergoeding van ca. 75.-, hoewel het restaurant gedeelte wel gratis is.
  • Dordtyard in Dordrecht, vragen een vergoeding van ca. 100,-.
  • Studio Fabrique. Dit is een nieuwe locatie anno 2019. En omdat de locatie zo gaaf is verwacht ik dat ze vaak en snel volgeboekt zullen zijn.

Bij Villa Augustus mag je alleen foto’s maken in de tuin, mits er geen andere bruiloft is. Binnen is er eigenlijk geen ruimte voor foto’s, omdat het een populaire locatie is waar altijd veel mensen aanwezig zijn. Afhankelijk van hoe druk het is in de stad kunnen we ook altijd een cafe opzoeken als Finns of Smooth. Het is dan wel vaak van de dag afhankelijk of dit mag of niet. Wat ook een leuk idee is, is om in de omgeving te kijken naar een bed & breakfast.

Weten jullie zelf nog leuke locaties dan zal ik die hier aanvullen. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

You may also like