Kleine bruiloft locaties

Bij een kleine en intieme bruiloft hoort ook een kleine bruiloft locatie. Dit kunnen kleine gebouwen zijn, maar ook kleine ruimtes in grote trouwlocaties. Ik maakte een selectie van de mooiste kleine en intieme bruiloft locaties.

 

 

 

 1. De Westhoeve

 

De Westhoeve is een geweldige intieme trouwlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een ontspannen en romantische locatie voor hun speciale dag. Het is gelegen in de buurt van een prachtige natuur en biedt een rustige, intieme setting. De Westhoeve heeft een prachtig uitzicht op het landschap en biedt een geweldige omgeving om met familie en vrienden te genieten. Er is ook een prachtige tuin waar gasten kunnen genieten van de schone lucht en de rustige omgeving. De trouwlocatie biedt ook veel verschillende opties voor een intieme ceremonie vanaf de tuin tot de kapel. Er is ook een geweldige selectie aan eten en drankjes om ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke ervaring

 

 

 

 2. Parc Buitengewoon

 

Parc Buitengewoon is een prachtige, intieme trouwlocatie die is gelegen aan de rand van het Nationaal Park “De Hoge Veluwe”, in de provincie Gelderland. De omgeving is rustig en afgelegen, waardoor het de perfecte locatie is voor een intieme bruiloft. De locatie biedt prachtige uitzichten over het Nationaal Park en is omgeven door weelderige bossen, weilanden en heidevelden. De locatie biedt veel verschillende opties voor de ceremonie, van een kleine intieme ceremonie in een van de tuinen tot een grotere ceremonie in de voormalige kapel. Voor de receptie is er een grote veranda beschikbaar met een prachtig uitzicht over het park en de omgeving.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Parc Buitengewoon (@parcbuitengewoon)

 

 

 3. Brouwerskolke

 

Brouwerskolke is een charmante en intieme trouwlocatie die zich onderscheidt door zijn unieke omgeving. Het terrein is gelegen in een oude boerderij met prachtige tuinen en een rustige omgeving. Het is de perfecte locatie voor kleinere trouwceremonies vanwege de intieme omgeving en de rust. Brouwerskolke is een unieke plek waar stellen hun speciale dag kunnen delen met hun naasten, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over overvolle ruimtes of chaos. Er is een prachtig terras waar gasten kunnen genieten van een mooie avond onder de sterrenhemel. De locatie heeft verschillende kamers die kunnen worden gebruikt voor de ceremonie, de receptie en de catering.

 

 

 

 4. Kasteel Woerden

 

Kasteel Woerden is een prachtige en unieke trouwlocatie in het prachtige Utrechtse Land. Het kasteel dateert uit de 14e eeuw en heeft een prachtig uitzicht over de omgeving. Het kasteel heeft een grote en kleine zaal, waar u uw ceremonie kunt houden. Ook heeft het een prachtige tuin, waar u uw gasten kunt ontvangen voor een romantische fotosessie of een mooie avondwandeling. Het kasteel heeft ook een bar, waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Het kasteel heeft een klein hotel waar u met uw gasten kunt overnachten. Bovendien is het kasteel omringd door prachtige bossen, wat het een magische en betoverende plek maakt voor uw speciale dag

 

 

 

 5. Veerhuis aan het IJ

 

Veerhuis aan het IJ is de ultieme plek om een dagje uit te gaan in Amsterdam. Het uitzicht is gewoon geweldig – je kunt de stad overzien en de prachtige rivier bewonderen. Het is een perfecte plek om te ontspannen en genieten van het uitzicht. Bovendien is er een vrolijk sfeertje. Er is een uitgebreid assortiment aan lekkere hapjes en drankjes, via een vaste weddingplanner dus je kunt je tijd besteden aan het proeven van de lokale specialiteiten. Het is ook een geweldige plek om mensen te ontmoeten en gewoon te genieten van het schoonheid van Amsterdam. Kortom, Veerhuis aan het IJ is een plek waar je je geen moment verveelt. Het is een perfecte plek om te genieten van de schoonheid van Amsterdam.

 

 

 

6. De Paalkoepel

 

De Paalkoepel is een unieke trouwlocatie in het buitengebied van Nederland. Met een prachtig uitzicht over de omgeving is het een romantisch en intieme plek voor een bruiloft. De Paalkoepel is een perfecte locatie om in stijl te trouwen, met een betoverende omgeving en een indrukwekkende architectuur. De locatie biedt een intieme setting met een geweldig uitzicht op de omgeving. De rustige, natuurlijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke bruiloft die je niet snel zal vergeten. De Paalkoepel is een geweldige plek om je bijzondere dag te vieren en je belangrijke dag perfect te laten verlopen!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Paalkoepel (@paalkoepel)

 

 

 7. Trouwen in het bos

 

Trouwen in het bos is een intieme ervaring die geen andere locatie kan bieden. Het bos is een plek van rust en vrede, afgezonderd van de rest van de wereld. De aanwezigheid van de natuur en de kalmerende geluiden van het bos maken het een prachtige plek om uw speciale dag te vieren. Daarnaast is het organiseren van een bruiloft in het bos een uitdaging en heeft het voordelen die binnenlocaties niet bieden. Door de natuurlijke omgeving heeft u de mogelijkheid om creatief te zijn met de verschillende decoratie-ideeën, zoals het plaatsen van lichtjes, het decoreren van takken en het creëren van een natuurlijke achtergrond voor de ceremonie.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @trouweninhetbos

 

 

Of ben je op zoek naar een kasteel om in te trouwen? Mijn favoriete vind je hier. Ik maakte ook een blog over festival bruiloft locaties, Trouwlocaties in Amsterdam of Italie.

Kleine bruiloft locaties

 

Ontdek mijn portfolioChat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa