Spelletjes bruiloft

11x Spelletjes Bruiloft Ideeën

Leuke ideeën voor bruiloft spellen! | Spelletjes bruiloft

Een blog over spelletjes voor jullie bruiloft, voor als jullie op zoek zijn naar ideeën en vermaak op jullie bruiloft. Ik kom als bruidsfotograaf op veel bruiloften en zie vaak leuke dingen voorbij komen die ik graag met jullie deel. | Spelletjes bruiloft

 

Bruiloft spelletjes zorgen voor plezier en verbinding

Spelletjes kun je spelen wanneer het borreltijd is, zo na de ceremonie en voor het diner is het een leuke manier voor jullie gasten om te ontspannen, met elkaar in contact te komen en plezier te hebben. En het levert ook leuke foto’s op!

Spelletjes bruiloft. 

Spellen tijdens corona

In deze blog over een ‘coronaproof bruiloft organiseren‘ staat dat je moet zorgen voor extra entertainment tijdens corona, want mensen mogen niet dicht bij elkaar zitten en praten en samen een spelletje als Jenga of Reuzen Mikado spelen kan wel, behalve twister :-).  

 

Het leukste is om in een tuin allemaal stationnetjes met spelletjes te maken. Als je bij een trouwlocatie trouwt dan kunnen zij helpen met het klaar zetten of je kunt je ceremoniemeesters dit laten doen. Ik heb ze even voor jullie op een rijtje gezet. Dit zijn de leukste trouwspelletjes voor jullie gasten en voor jullie zelf:

 

Spelletjes bruiloft: Reuze Mikado

 

Jenga als bruiloft spel

Dit is de kleine versie van Jenga. De grote versie is op dit moment uitverkocht. De kleine versie is vooral heel handig als het binnen gespeeld moet worden. Dit is de versie voor 25 spelers.

 

Molky een Finns bruiloft spel dat je buiten kunt spelen

Ik speelde dit spel voor het eerst in Finland, het is dan ook een Fins spel. Je moet de pionnen op ongeveer 4 meter afstand zetten en dan met losse houten staven de pionnen omgooien. Iedere pion heeft een cijfer en het gaat erom wie het eerste bij de 40 punten is. 

 

Ringwerpen
Hoe het spel werkt spreekt voor zich.

 

Ribbon Cutting Game

Dit is een leuk alternatief voor het bruidsboeket gooien. Je kunt er meer over lezen in dit artikel.  Deze linten zijn 25 meter dan betekend dat je 3 mensen per rol kunt laten meedoen. Je moet de linten aan het boeket binden en dan ieder bruidsmeisje een uiteinde laten vasthouden, vervolgens knipt de bruid steeds een lint door, degene die als laatste nog een lint in haar handen heeft is de volgende die gaat trouwen. Met deze linten kun je het spel maken: Rood Lint – Roze Lint – Blauw Lint – Goud Lint – Zalm Lint


Bruiloft spellen

 

Schoenen bruiloft spel

Een leuk spel voor jullie tweeën. Het idee is dat jullie met de ruggen naar elkaar toe staan of zitten. Hoe werkt het? Ieder houdt 1 mannen schoen en 1 vrouwenschoen vast. Iemand stelt vragen als ‘wie gaf de eerste kus’, ‘wie kan er beter met geld omgaan’ ‘wie kan er niet tegen zijn verlies’. Het is heel leuk om te zien hoe verschillend jullie over bepaalde dingen denken en voor jullie gasten is het ook leuk om naar te kijken. 

 

Schoenenspel

 

Twister
Alleen voor personen met geschikte kleding aan ;-).

 

 

Sjoelen

Een spel dat iedereen wel kent en of je het nu kunt of niet het is altijd leuk! 

 

Boter Kaas en Eieren

 Ook altijd leuken kan op 1,5 meter afstand gespeeld worden ;-). 

 

Kahoot

Met kahoot kun je een quiz op een scherm maken waar jullie gasten deel kunnen nemen via hun telefoon. Leuk interactief spel voor jullie bruiloft. 

Bruiloft Spel Idee

Nagelen

Benodigdheden:

Oh wat vind ik dit spel spannend en leuk. Hoe werkt het?

Het doel is om de spijker zo snel mogelijk in de boomstam te slaan. Je startpositie is de hamer met de smalle kant op de boomstam achter de spijker te zetten en vervolgens beweeg je de hamer in een keer omhoog en sla je tijdens dezelfde beweging weer naar beneden.

Maak er een drankspelletje van en dan is het nog spannender, dan moet degene die als laatste zijn spijker in het blok heeft geslagen een rondje betalen of halen. Of zijn drankje in een keer opdrinken, ook leuk :-).  

Spelletjes bruiloft | bruiloft spellen | trouw spellen | bruiloft spellen ideeën | bruiloft spel | trouwen spellen

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben! Ik houd zelf heel erg van spelletjes en kan ook echt genieten van iedereen die fanatiek meedoet. 

 

Liefs,

 

 

 

 

Ik houd van speelse levendige foto's

Benieuwd hoe mijn foto's eruit zien?

Bekijk portfolio

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa