• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

    Bekijk portfolio

TROUWFOTOGRAAF ITALIE

Ik werk in heel Italie waaronder; Amalfi, Toscane.

 

 

Hi, ik ben Tessa!

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). Bekijk foto’s van mij als trouwfotograaf Italie. 

Trouwfotograaf Italie

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Italie & Bruidsfotograaf Italie

 

Als een feestje.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Trouwfotograaf Italie

Trouwfotograaf Italie

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Italie & Bruidsfotograaf Italie

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Trouwfotografen Italie

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Italie

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Italie

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Italie

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

 

Trouwfotograaf Italie

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

Trouwfotograaf Italie

7 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Trouwfotograaf Italie

Vakgediplomeerd

Trouwfotograaf Italie

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's

Mijn favoriete trouwlocaties

Tips van trouwfotograaf Italie

 

 

Italie staat bekend om zijn adembenemende landschappen, prachtige architectuur en heerlijke cuisine. Het is dan ook geen verrassing dat het een populaire bestemming is voor stellen die willen trouwen. In dit blog geven we je een overzicht van de meest romantische trouwlocaties in Italie. Van de glooiende heuvels van Toscane tot de pittoreske eilanden van Sicilie, Italie heeft voor ieder wat wils. Laat je inspireren door mijn selectie van de meest idyllische trouwlocaties in dit prachtige land.

 

Ontdek de 55 trouwlocaties in Italie

Meer weten over Tessa?

Meer weten over Tessa?

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Lees meer over waarom ik bruidsfotograaf het leukste beroep van de wereld vind | Trouwfotograaf Italie

Neem gerust contact op

Neem gerust contact op

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen. Neem contact op met Bruidsfotograaf Italië

Tarief

Tarief

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingredienten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Bekijk mijn tarief | Bruidsfotograaf Italie.

Jullie verhaal in foto’s, zoals het echt was. 

TROUWFOTOGRAFIE ITALIE | BRUIDSFOTOGRAAF ITALIE | BRUILOFT FOTOGRAAF ITALIE

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa