Ontdek de Mooiste Trouwlocatie in Den Haag!

Op zoek naar trouwlocaties Den-Haag?

 

 

 Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een mooie trouwlocatie in Den-Haag? Ik maakte een overzicht met de mooiste trouwlocaties in Den-Haag. Er staan veel beachclubs bij maar op 10 staat ook echt een pareltje. Deze blog is nog in de maak en de lijst is nog niet compleet, maar heeft al wel 10 hele mooie plekken. Kijk zelf maar. 

 

 1. Barabossa Beach

Yes we beginnen met een beachclub, want daar zijn er veel van in Den-Haag. En deze is kleurrijk en mooi. Want hoe het eruit ziet is wel degelijk belangrijk. 

 

Bezoek de site!

 

 

 

 2. Beachclub Wow | Trouwlocaties Den-Haag

De club ligt aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op zee, wat zorgt voor een ontspannen en rustgevende sfeer.

Er zijn verschillende opties voor het houden van je trouwerij in Beachclub Wow. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ceremonie op het strand, gevolgd door een receptie in de club. De club heeft ook een mooi terras waar je de ceremonie kunt houden, met uitzicht op zee en de zonsondergang.

Er zijn verschillende cateringopties beschikbaar, van een formeel diner tot een informeel barbecuefeest. De club heeft ook een ruime selectie aan dranken, waaronder cocktails, wijn en bier. Ook zijn er mogelijkheden voor livemuziek en DJ’s. 

 

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOW Beachclub (@wowbeachclub)

 

 

 3. Beach Club Birds | Trouwlocaties Den-Haag

Trouwen in Beach Club Birds is de perfecte manier om je speciale dag te vieren. Geniet van de adembenemende zonsondergangen, de prachtige stranden en het schitterende uitzicht op de zee. De club biedt verschillende arrangementen aan, zodat je een bruiloft kunt organiseren die voor je perfect is. Je kunt kiezen voor een kleine intieme ceremonie of een grote uitbundige bruiloft. De locatie is ideaal voor fotoshoots en heeft de perfecte achtergrond voor een romantische ceremonie. Er is een groot terras dat je kunt gebruiken voor een ceremonie, waar je ook kunt genieten van een romantisch diner in de avond. Er is ook een prachtige tuin waar je de hele dag kunt genieten van de rust.

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beachclub BIRDS (@beachclubbirds)

 

 

 4. Beach Club Bora

Beach Club Bora in Den Haag biedt een unieke locatie voor een prachtig huwelijksfeest. Genesteld aan de rand van de zee, heeft de club een eigen strand, een terras, een bar en een restaurant. De locatie is perfect voor een intieme ceremonie met een prachtig uitzicht op de Noordzee, en het terras is meer dan groot genoeg om een groep van maximaal 200 gasten te verwelkomen. Het restaurant van Beach Club Bora biedt een breed scala aan deluxe gerechten voor uw bruiloftsfeest, terwijl de bar voor lekkere dranken zorgt. De club heeft ook een aantal spannende entertainment opties, waaronder een DJ, een fotograaf en een live band.

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beachclubborabora (@beachclubbora)

 

 

 5. Beach Club Copa Cobana | Trouwlocaties Breda

Beach Club Copacabana in Den Haag is een perfecte locatie voor een bruiloft. Met een schitterend uitzicht over de Noordzee en de prachtige stranden, is het de perfecte plek om jullie speciale dag te vieren. Met een gezellige sfeer en een heerlijk zomerse temperatuur, is het de perfecte locatie voor een intieme ceremonie of schitterende receptie. Het prachtige strand aan de buitenkant van de Beach Club biedt ook de mogelijkheid om een strandceremonie te organiseren. Met een fantastisch uitzicht op de zee, is dit een onvergetelijke locatie voor een unieke ceremonie. De Beach Club heeft ook een binnenruimte waar je een intieme ceremonie kunt houden of een geweldige receptie kunt organiseren. Er is een schitt

 

Bezoek de site!

 

 

 

 6. El Nino | Trouwlocaties Den-Haag

Trouwen in El Nino in Den Haag is een unieke manier om jouw speciale dag te vieren. El Nino is een kleurrijke en sfeervolle locatie, die de perfecte achtergrond biedt voor jouw speciale dag. El Nino biedt prachtige ruimtes voor uw ceremonie en receptie, waaronder een traditioneel Spaans dakterras met een kolossale zuilengalerij en een prachtige fontein. Er zijn ook talloze andere ruimtes beschikbaar, waaronder een prachtig theater, een romantische tuin en een smaakvolle wijnkelder. De locatie biedt ook een uitgebreide selectie aan gerechten, waaronder traditionele Spaanse gerechten, internationale specialiteiten en de heerlijkste desserts.

 

Bezoek de site!

 

 

 

 7. Indigo

Mooie trouwlocaties Den-Haag? Dit is de plek om heerlijk ontspannen te trouwen. 

Trouwen in Indigo in Den Haag is een unieke ervaring. Het is een prachtige, romantische locatie die perfect is voor een intieme trouwceremonie. Het uitzicht over de stad en de omliggende bossen is adembenemend. De locatie biedt vele mogelijkheden, waaronder het organiseren van een magische receptie of een intieme ceremonie. U kunt kiezen uit een aantal verschillende stijlen: klassiek, modern, bohemien of zelfs een combinatie van stijlen. U kunt de ruimte verder aankleden met bloemen, licht, kunst en decoraties. De ruimte is tevens geschikt voor de meest intieme bruiloften. U kunt hier een intieme ceremonie houden met alleen de dierbaren of een groot feest met tientallen gasten.

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEACHCLUB INDIGO (@beachclubindigo)

 

 

 8. Millers Beach

Heerlijke plek en de mensen zijn vriendelijk. Als je inde zomermaanden trouwt dan hoef je helemaal niet naar hiet buitenland. Nederland is ook mooi en heerlijk. 

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BEACHCLUB INDIGO (@beachclubindigo)

 

 

 9. Rooftop Bleyenberg

Nummer 9 van trouwlocaties Den-Haag. Den-Haag krijgt steeds meer hotspots en dit is er een van. Trouwen bij een rooftopbar, leuker wordt het niet. 

 

Bezoek de site!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bleyenberg (@bleyenberg)

 

 

 10. Villa Ockenburg | Trouwlocaties Breda

Deze plek is te gek, ik wist niet dat Den-Haag zoveel mooie plekken heeft. En dit is een pareltje. 

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Villa Ockenburgh (@villaockenburgh)

 

 

 11. Colorado Charlie

 

Bezoek de site!

 

 

 


 12. De Besturing

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Vos (@studiobarbaravos)

 

 Park Hotel Den-Haag

 

Bezoek de site!

 

 Diner Thuis

 

Bezoek de site!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diner Thuis (@dinerthuis)

 

 Down Under Beach

 

Bezoek de site!

 

 

 Grote Kerk

 

Bezoek de site!

 

 

 

 

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf in Den-Haag? Of fotolocaties in Den-Haag voor jullie fotoshoot. Of hebben jullie zin om foto’s te kijken, bekijk dan mijn portfolio. 


Bekijk portfolio 


Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa