Het hele verhaal

Alleen als ik heel de dag aanwezig ben, kan ik jullie hele trouwverhaal vertellen.

Ik vind dat er niks mag ontbreken in jullie verhaal. Daarom ben ik uitsluitend voor volledige bruiloften boekbaar. Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden.

Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus.

“Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten.”

Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, luxe album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag.

 

Doe de trouwdatumcheck

 

 

WAT KRIJGEN JULLIE?

DE HELE DAG FOTOGRAFIE & NABEWERKING

DE HELE DAG FOTOGRAFIE & NABEWERKING

PERSOONLIJKE ONLINE GALERIJ MET HIGH RES FOTO'S

PERSOONLIJKE ONLINE GALERIJ MET HIGH RES FOTO'S

LUXE TROUWALBUM

LUXE TROUWALBUM

SLIDESHOW

SLIDESHOW

Frederique & Steven

Wat mijn klanten vinden.

“Tessa is fantastisch! Ze is onzichtbaar; ik heb nauwelijks doorgehad dat ze op onze dag aanwezig was.

Daardoor zijn onze foto’s heel natuurlijk en spontaan geworden. Tessa is een fijn mens. Het contact van tevoren en op de dag zelf waren super relaxed.

Mijn man en ik zijn heel blij met de foto’s van onze dag; door de artistieke stijl van Tessa (ze speelt o.a. met de belichting) zijn het echt unieke plaatjes geworden. Wij zijn 100% tevreden!!!”

Deze review is ook te lezen op de ThePerfectWedding.nl

Prijs

Alles in een!

Omdat ik het belangrijk vind dat er een match is werk ik met een kennismakingsgesprek. Hier kijken we of er een klik is en of jullie wensen aansluiten bij mijn filosofie, stijl en werkwijze.

 

• Jullie verhaal in foto’s, zoals het ÉCHT was
• Tussen 10 en 14 uur fotografie
• Nabewerking in mijn stijl
• Minimaal 300 digitale high res foto’s
• Persoonlijke online galerij
• Slideshow (bijna het tofste van alles)
• Luxe trouwalbum van 30×30 cm
• Alle reis en parkeerkosten in NL & BE

 

Als er een match is dan verzekeren jullie door middel van een aanbetaling van 350,- je trouwdatum. Het restbedrag van 2150,- mogen jullie na de bruiloft overmaken als jullie de preview hebben ontvangen.

Doe de trouwdatumcheck

Award Winning Trouwfotografie

Award van Masters of Dutch Wedding Photography

Extra's

Er zijn altijd meer opties beschikbaar

 

Ouder & getuigen albums

Ouder & getuigen albums

Maak je ouders of getuigen blij met een mini versie van jullie trouwalbum.

Prints

Prints

Jullie kunnen prints bestellen bij mijn vaklab. Zij maken de mooiste prints voor musea en kunstenaars.

Love shoot

Love shoot

Voor jullie trouwdag of zelfs als jullie niet gaan trouwen kunnen jullie een shoot boeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

 

 

 

De foto’s zijn voor jullie eigen gebruik. Jullie kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken op social media of laten afdrukken. Wat niet toegestaan is, is meedoen aan fotowedstrijden met mijn foto’s, of mijn foto’s zonder mijn goedkeuring geven of verkopen aan derden/ leveranciers. Tip: Jullie kunnen je afdrukken bij mij bestellen. Dit gaat via een bestelpagina, die jullie makkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Ik werk alleen met drukkerijen die de kleuren op de juiste manier drukken.

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd, maar ik zeg nooit nooit. Met een beetje hoofdpijn of griep blijf ik niet thuis in geval van een bruiloft, maar met een gebroken arm kan ik toch wat moeilijker fotograferen. Als ik echt niet kan komen, ga ik op zoek naar een fotograaf wiens werkwijze en stijl matchen met die van mij. Ik beschik over een groot netwerk van fotograferen, waarin wij elkaars back-up zijn. Ook als dit heel last minute nodig is.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Ook tijdens de fotoshoot zal ik jullie opdrachtjes en genoeg afleiding geven zodat ook hier de foto’s spontaan en echt worden. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen!

Als jullie het bedrag niet in een keer kunnen betalen, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Jullie betalen het bedrag dan in 3 termijnen zonder rente.

Load More

Lees alle veel gestelde vragen

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels aardig vol. Check of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.