AWARDS

Welke bruidsfotografie awards heb ik gewonnen? 

 

Wat zijn fotografie awards?

 

Je kunt een award zien als een Oscar voor films. En de ‘Oscar’ staat dan voor de organisatie die op zichzelf ook weer ergens voor staat. Zo werkt het ook in de fotografie wereld. Alle prijzen hebben hun eigen betekenis.

 

Welke fotografie awards zijn er?

 

Zo heb je bijvoorbeeld ‘De Zilveren Camera’ voor journalistieke fotografie en voor bruidsfotografie heb je ‘The Masters Of Wedding Photography’, ‘Fearless Awards’, maar ook andere zoals This Is Reportage en ‘WPJ’.

Ik heb besloten om  met 2 wedstrijden mee te doen waar ik achtersta en waarvan de kwaliteit hoog is. Namelijk ‘The Masters Of Wedding Photography dat is een wedstrijd binnen de Benelux en bij ‘Fearlessdat is een internationale wedstrijd. 

 

01. De meisjes onder de bar

 

Met deze foto won ik mijn eerste award en het was ook een van de eerste bruiloften die ik schoot. Ik moest echt overtuigd worden om überhaubt in te sturen en dat ik toen een prijs won kon ik echt niet geloven! 

02. De Grannygang

 

Alle foto’s op deze pagina staan in chronologische volgorde en dit was dus mijn tweede award. Hiermee was ik ook genomineerd voor de Bruidsfoto Award van Bruid Magazine. Ik vind het echt een aandoenlijk moment, en ook een beetje confronterend want als je dus op leeftijd bent en je moet met krukken lopen dan kan je dus niet staand een drankje drinken, daar sta je toch niet bij stil :-). 

03. Who's Next?

 The Ribbon Cutting Game is een superleuk alternatief voor het gooien van je bruidsboeket, maar dat terzijde. Ik probeerde gewoon heel dicht bij te komen zodat je de emotie echt voelt als kijker. De bruid heeft echt lol en al die verwachtingsvolle gezichtjes erachter vind ik ook mooi. 

04. Playtime

Deze foto maakte ik als second shooter voor Leonard Walpot. Hij zei ga gewoon maar een half uur bij die kinderen op de grond liggen en dat deed ik. En toen gebeurde er dit. 🙂

05. Unicorn Hug

 Ik wist dat Unicorns magisch waren, maar dat ze ook stiekem leven dat is nu bewezen. Ik vind het een heerlijke foto het gezicht van de vriendin en de unicorn op de achtergrond maken de foto. 

06. What's For Dinner?

Dieren en kinderen op bruiloften doen van die dingen waar je niet helemaal gek van opkijkt, maar toch moet je er hard om lachen en dit is er een van. De hand om de vrouw en de hand om de hond maken de foto. 

07. Funny Friends

Deze foto maakte ik tijdens een corona bruiloft, superleuk dat je dan ook gewoon awardwinnende foto’s kunt maken.

Met een flitser op het bruidspaar tegen de lichte achtergrond onder de tent vandaan en het lichtverschil met de spreker is daardoor zo groot dat zij een silhouette vormde, wat precies de bedoeling was. 

De foto is gemaakt bij het Houtse Meer.

Vind je deze foto's leuk?

Bekijk dan ook mijn portfolio!

Bekijk portfolio
Chat openen
1
Hi, leuk dat je er bent!

Stuur me gerust een WhatsAppje als je een vraag hebt of wil weten of jullie trouwdatum nog vrij is, want dan heb je lekker snel antwoord.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, glad to have you here!

I'd love to hear from you if you have any questions or if you want to check if I’m available for your wedding day. Through WhatsApp I can give you a quick answer.

Love, Tessa