Intieme bruiloft

TRENDING Intieme Bruiloften


NIEUW: De opkomst van intieme bruiloften

Intieme bruiloften winnen aan populariteit, ik krijg zelf meer aanvragen voor intieme bruiloften en ook op wedding blogs komt het steeds meer voorbij. Waarom zijn intieme bruiloften aan populariteit aan het winnen? Wat is er zo aantrekkelijke aan intieme bruiloften?

Kleine bruiloft
1. Meer tijd voor elkaar

Als er minder mensen zijn kun je met meer mensen praten en bovendien kan iedereen de hele dag blijven en blijft de feestsfeer er goed inzitten zonder dat groepen steeds opnieuw aan elkaar moeten wennen.

 

Intieme bruiloft
2. Geld besparen
Hoe minder mensen hoe minder kosten, meer geld voor gepersonaliseerde details, kwaliteitservaringen en betekenisvolle elementen in plaats van voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Kleine bruiloften

3. Buitenlandse bruiloften
Een andere reden dat het aantal gasten op een bruiloft daalt is de toename van het aantal buitenlandse bruiloften. Steeds meer stellen willen uniek trouwen voor een bijzondere ervaring die niemand gauw zal vergeten. Bron: Brides.com.

Kleine bruiloft

4. Focus op Duurzaamheid
Kleinere bruiloften hebben over het algemeen een kleinere ecologische voetafdruk mits je hier bewust voor kiest. Denk aan duurzame decoraties, lokaal geproduceerd voedsel en minimaal afval. Inspiratie nodig voor een duurzame bruiloft? Lees van mijn blog. 

 

Bruiloft klein

5. Bijzondere trouwlocaties
Zie een kleine bruiloft locatie als een boutique hotel en een grote bruiloft meer als een all-inclusive. De locaties geven een fijn knus, bijzonder en persoonlijk gevoel. Bekijk de lijst met mijn favoriete kleine bruiloft locaties. 

 

Heb je nog vragen of kan ik je ergens anders mee helpen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

 

 

 

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa