TROUWFOTOGRAAF BREDA & BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

Hi ik ben Tessa Trouwfotograaf Breda en ik zet de tijd steeds even stil zo vertel ik jullie verhaal in foto’s, zonder dat jullie het door hebben! 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

SPONTANE TROUWFOTO’S
Op zoek naar een relaxte trouwfotograaf Breda?

 

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

 

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

Trouwfotograaf

Spontane trouwfotografie Breda & Bruidsfotograaf Breda

Trouwfotograaf Breda

TROUWFOTOGRAAF BREDA

I LOVE SPEELSE FOTO'S

Portfolio bekijken

LIEVER NIET POSEREN? ? TROUWFOTOGRAAF BREDA
Als een Ninja fotografeer ik alle mooie momenten. 

 

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

Trouwfotograaf BredaBruidsfotograaf Breda


TROUWFOTOGRAAF BREDA & BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

VAN TOPSPORTER NAAR TROUWFOTOGRAAF BREDA

 

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken.

 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).


TROUWFOTOGRAAF BREDA & BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

Bruidsfotograaf Breda

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

Op zoek naar trouwfotografie Breda of een bruidsfotograaf Breda?

 

REACTIES VAN KLANTEN 🫶🏻 | TROUWFOTOGRAAF BREDA

Na iedere bruiloft vraag ik al mijn klanten om een review achter te laten op Google of The Perfect Wedding. Waarin iedereen vrij is om in te vullen wat ze willen. Maar veel leuker en spontaner zijn de eerste reacties die ik krijg nadat mensen hun verhaal in foto’s hebben ontvangen. Als je alles wil zien kijk dan op mijn Instagram, maar hierbij alvast een kleine impressie:

 

Trouwfotograaf Breda

Trouwfotograaf Breda

 
 
Bekijk alle reviews op The Perfect Wedding

TROUWFOTOGRAAF BREDA & BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

 

MEER DAN 300 MENSEN GINGEN JE VOOR | BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

Trouwfotograaf Breda

O YES!
IK HEB AWARDS GEWONNEN. | BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Trouwfotograaf Breda & Bruidsfotograaf Breda & Trouwfotografen Breda & Bruidsfotografen Breda & Huwelijksfotograaf Breda

OP ZOEK NAAR MOOIE TROUWLOCATIES? DIT ZIJN MIJN FAVORIETE:  

Ik ben dol op oud Hollandse huizen met een gezellige en knusse B&B sfeer. Veel veldboeketten, schattige taarten, bomen, gras, gezellige parasols en stoeltjes.

 

Benieuwd naar de trouwfotografie op deze locaties? Plan een kennismaking en ik laat de foto’s met alle liefde zien. 

 

BRUIDSFOTOGRAFIE BREDA & EUROPA

Ik werk het liefst over de hele wereld. In 2023 ben ik in Spanje geweest en ga ik naar Portugal en hoop mijn bruidsfotografie paspoort nog veel verder uit te breiden. Ook vind ik het leuk om een mix van culturen te fotograferen in Nederland, dan is het ook een beetje of ik op reis ben. Ben je zelf ook reislustig check dan mijn blogs over trouwen in Spanje of trouwlocaties in Italie

 

Bekijk mijn portfolio Ontdek wie Tessa is

 

Meer lezen over trouwfotografie? Check dan mijn blog.

 

GRATIS
DOWNLOAD VAN MIJ ALS BRUIDSFOTOGRAAF BREDA

 

 

Trouwfotograaf Breda

Featured op:

Bruidsfotograaf Breda
Trouwfotograaf Breda
Bruidsfotografen Breda
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa