Hi, ik ben Tessa.

 

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.

 

LEES MEER ‘OVER TESSA’

Trouwfotograaf Dordrecht & Bruidsfotograaf Dordrecht

Trouwfotograaf Dordrecht

Trouwfotografie Dordrecht

NINJA STYLE

Het moet voelen als een feestje.

Trouwfotograaf Dordrecht

Trouwfotograaf Dordrecht

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

 

Lees meer over mijn werkwijze

Sporty Spice

Ik was topsporter, nu ben ik bruidsfotograaf.

Trouwfotograaf Dordrecht

Ik kan erg genieten van mooie dingen. Reizen, natuur, zon. Ook sta ik regelmatig te crossfitten in de sportschool, hou ik ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en ga ik eigenlijk alleen maar naar bed zodat ik de volgende dag weer kan eten.

Ik was topsporter en nu ben ik bruidsfotograaf. Ik skiede jarenlang in het Nederlandse team alpine skiën. Het lijken hele uiteenlopende onderwerpen, maar eigenlijk hebben ze heel veel met elkaar gemeen.

 

‘Een bruiloft fotograferen is topsport.’ | Bruidsfotograaf Dordrecht

 

Lees meer over Tessa

Trouwfotograaf Dordrecht

Trouwfotografen Dordrecht | Trouwfotografie Dordrecht

Trouwen in Dordrecht | Trouwfotografie Dordrecht

Trouwen in Dordrecht | Trouwfotografie Dordrecht

Als trouwfotograaf Dordrecht ken ik veel gave plekken in Dordrecht. Om te trouwen maar ook om mooie foto's te maken van jullie tweeën. Ik ken alle plekjes in de binnenstad voor mooie foto's. Ook wanneer het regent heb ik een backup plan. Hebben jullie hierbij hulp nodig stuur me dan gerust een mailtje.

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Dordrecht

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Dordrecht

Kennismaken en meer weten over mij als jullie trouwfotograaf Dordrecht? Het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten en meer te horen over wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Kennismaken is eenvoudig. Stuur me een mailtje en voor jullie het weten zitten we samen met een kopje thee of koffie jullie wensen te bespreken.

Tarieven | Trouwfotograaf Dordrecht

Tarieven | Trouwfotograaf Dordrecht

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus <3. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepunten. | Bekijk de tarieven | Trouwfotograaf Dordrecht.

 

TROUWFOTOGRAAF DORDRECHT &  BRUIDSFOTOGRAAF DORDRECHT

Op zoek naar een trouwfotograaf Dordrecht?

Gepubliceerd op:

 

Trouwfotograaf Dordrecht

Bruidsfotograaf Dordrecht

Trouwfotograaf Dordrecht

De wereld is mijn speelveld

 

Reizen doe ik al mijn hele leven. Toen ik topsporter was en later voor mijn werk of voor toffe vakantie naar Indonesië, Amerika, Zweden of Canada. 

En nu reis als fotograaf. Ik reis licht bepakt en neem al mijn apparatuur mee in mijn handbagage.

Dus trouwen jullie op Ibiza of IJsland of in Nederland, Breda, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Den-Bosch ik kom het liefst op zo veel mogelijk verschillende plekken.

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa