Waar moet je op letten?

  • Als je een corona test laat doen (of je gasten houd er dan rekening mee dat vanaf moment dat je belt voor een afspraak je pas 72 uur later een uitslag hebt. Dit betekent dat als je binnen 2 dagen voor je bruiloft een test doet je geen uitslag hebt en je officieel in quarantaine moet blijven.
  • Sommige trouwproducten als trouwjurken en maatpakken zijn moeilijker verkrijgbaar vanwege corona, mogelijk ook andere dingen.
  • Volgens The Perfect Wedding valt ‘corona’ niet meer onder een bruiloft verzekering, ga je nu een bruiloft boeken check dan van tevoren hoe leveranciers hier mee om gaan.
  • Of je nu gaat verzetten of aanpassen, in beide gevallen plan je gevoelsmatig een tweede bruiloft, want aanpassen kost bijna net zo veel energie als verzetten.
  • Op de vraag wie er aansprakelijk is tijdens een bruiloft is het antwoord: Iedereen is de Sjaak als er geen 1,5 afstand wordt gehouden. Ik heb dit gecheckt bij Melanie ‘weddingplanner bij WonderfulWedding’. De locatie kan een boete krijgen, de mensen om wie het gaat en ook de Weddingplanner kan een boete krijgen.

You may also like

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa