• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

    Bekijk portfolio

 

 

“Ik vertel jullie héle verhaal; van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto, van  samen ontbijten tot dansen bij zonsondergang”

 

Tessa Bruggink Bruidsfotografie

 

Bekijk portfolio

 

Hi, ik ben Tessa.

 

 

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.

 

Lees meer ‘Over Tessa’

trouwfotograaf  & bruidsfotograaf

O yes!
Ik heb awards gewonnen.

 

Ik ben als bruidsfotograaf awardwinner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Bekijk alle winnende foto’s

 

150+
Bruiloften ervaring

 6 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vakgediplomeerd

Award Winning

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Trouwfotografen Buitenland

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotografie Buitenland

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Buitenland

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Buitenland

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

 

Bruiloft Fotografie Buitenland

De hoeveelheid big smiles die ze heeft vastgelegd in al haar spontane en natuurlijke foto’s brengen je helemaal terug naar het enorme geluk van deze dag. Tessa is heel duidelijk in haar communicatie, komt al haar afspraken na en levert haar producten met een fijne persoonlijke touch af.

Frank & Do

Bruidsfotografie Buitenland

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van te voren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten

 

Bruidsfotograaf Buitenland

De foto’s en het album zijn prachtig geworden en de slideshow is een hele leuke toevoeging. Ze heeft wat ons betreft ons verhaal perfect in foto’s verteld!

Debby & Stefan

Bruidsfotografie Buitenland

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. Na het zien van haar portfolio waren wij overtuigd dat dát de stijl is die wij zochten. Zó willen wij op onze bruiloft op de foto en zó willen wij kunnen terugkijken op alle mooie momenten en lieve blikken van familie en vrienden.

Amber & Marina

Bruidsfotografen Buitenland

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn! Ze begrijpt je snel en is rustig van aard. Stress niveau is echt 0! Wat heel fijn is als je zelf helemaal gestrest bent. Oja tipje, HET BOEK IS FAN-TAS-TISCH! Zeker doen dus.

Cindy & Stephan

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft?

Check jullie trouwdatum ↓ 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier.

 

 

 

Trouwfotograaf  Buitenland & Bruidsfotograaf Buitenland

Ik ben trouwfotograaf buitenland & bruidsfotograaf buitenlanden heb bruiloften gefotografeerd o.a. in Het West-Indisch Huys, Het Rijk van de Keizer, de Buiksloterkerk, De A’dam Tower, maar ik doe bruidsfotografie in heel Nederland, zoals Rotterdam, Utrecht, Breda, Den-Haag. En ook trouwfotografie buitenland 

 

 

 

Zoek je een bruiloft fotograaf in Nederland? Ik ben een trouwfotograaf die jullie verhaal in foto’s verteld door middel van spontane bruiloft fotografie. Een fotograaf voor jullie huwelijk is moeilijk te vinden, maar super belangrijk. Ga op je gevoel af en dan vinden jullie zo de ideale fotograaf voor jullie bruiloft. Groetjes van Tessa Bruggink Bruidsfotografie 

 

Contact

Contact

Vul het contactformulier in of doe de trouwdatumcheck | Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf

Bekijk portfolio

Bekijk portfolio

Iemand zei eens tegen me: “Jouw foto’s geven precies weer hoe onze dag was.” Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;) | Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf

Tarief

Tarief

Ik doe niets liever dan jullie hele verhaal vertellen. Van begin tot eind. Kiezen jullie mij, dan krijgen jullie foto’s van heel de bruiloft | Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa