TROUWFOTOGRAAF SPANJE

 

Hi, ik ben Tessa!

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf Spanje laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). Bekijk foto’s van mij als trouwfotograaf Spanje. 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Spanje & Bruidsfotograaf Spanje

 

Als een feestje.

Als doorgewinterde destination wedding photographer weet ik precies hoe ik alle uitdagingen van een bruiloft in het buitenland moet tackelen. Ik regel vervoer, zorg dat mijn fotografiespullen veilig aankomen, zoek accommodatie en vind de beste plekjes voor jullie fotoshoots. Ik ben er helemaal klaar voor.
Door mijn ervaring kan ik moeiteloos werken in allerlei verschillende omgevingen, zodat jullie je helemaal kunnen focussen op jullie grote dag. En weet je wat? Ik heb ook een blog geschreven over trouwen in het buitenland, bomvol handige tips en trucs die ik door de jaren heen heb verzameld. Dus, no worries!
Als jullie trouwfotograaf Spanje ben ik er om al die mooie momenten vast te leggen zonder dat jullie het doorhebben. Het is belangrijk voor mij dat jullie de dag van je leven hebben, zonder je zorgen te maken over hoe jullie eruit zien op de foto’s of dat ik het wel goed genoeg kan vastleggen. Jullie bruiloft in het buitenland is een feestje, en zo moet het ook voelen.
Het maakt niet uit of jullie een grote een intieme ceremonie hebben. Op een chique locatie of juist in de natuurlijke omgeving, ik hou van bruiloften in alle vormen en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie dierbaren, en dat levert altijd iets magisch op. Ik ben vereerd dat ik die magie mag vastleggen en met mijn foto’s iets waardevols kan bijdragen aan jullie herinneringen.

Laten we samen jullie verhaal vastleggen, waar in Spanje dat ook mag zijn. | Trouwfotograaf Spanje

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Spanje & Bruidsfotograaf Spanje

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Trouwfotografen Spanje

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Spanje

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Spanje

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Spanje

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Trouwfotograaf Spanje & Bruidsfotograaf Spanje, Bruidsfotografie Spanje | Bruiloft fotograaf Spanje| Bruiloft fotografie Spanje 

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

7 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vakgediplomeerd

Award Winning

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

 

TROUWFOTOGRAFIE SPANJE | BRUIDSFOTOGRAAF SPANJE | BRUILOFT FOTOGRAAF SPANJE

 

Ik werk in heel Nederland waaronder; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Groningen en Maastricht.

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

 

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft. Meer weten? | Trouwfotograaf Spanje

Iemand zei eens tegen me: “Jouw foto’s geven precies weer hoe onze dag was.” Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). Bekijk mijn portfolio

Heb je een vraag of wil je iets delen? Ik hoor graag van je. Klik hier om contact op te nemen via het contact formulier. | Trouwfotograaf Spanje

Jullie verhaal in foto’s, zoals het echt

OP ZOEK NAAR ANDERE LEVERANCIERS IN SPANJE?

 

Trouwfotografie Spanje | Bruidsfotografie Spanje | Huwelijksfotografie Spanje

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa