TROUWFOTOGRAAF LEIDEN & BRUIDSFOTOGRAAF LEIDEN

 

Hi, ik ben Tessa!

Een relaxte trouwfotograaf Leiden met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was | Trouwfotograaf Leiden
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). Bekijk foto’s van mij als trouwfotograaf Leiden. 

Trouwfotograaf LeidenTrouwfotograaf Leiden & Bruidsfotograaf Leiden.

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Leiden & Bruidsfotograaf Leiden

 

Als een feestje.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Trouwfotograaf Leiden

Trouwfotograaf Leiden

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Leiden & Bruidsfotograaf Leiden

ULTIEME TIPS IN JE MAILBOX!

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN? | TROUWFOTOGRAAF LEIDEN

 

Trouwfotografen Leiden

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Leiden

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Leiden

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Leiden

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

DOE DE TROUWDATUMCHECK
Nog 3 plekjes in 2023

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Trouwfotograaf Leiden & Bruidsfotograaf Leiden, Bruidsfotografie Leiden | Bruiloft fotograaf Leiden| Bruiloft fotografie Leiden 

Trouwfotograaf Leiden

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

Bruidsfotograaf Leiden

7 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf Leiden

Vakgediplomeerd

Bruidsfotograaf Leiden

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK | TROUWFOTOGRAAF LEIDEN

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 


ZIJN JULLIE NOG OP ZOEK NAAR EEN TROUWLOCATIE IN LEIDEN?
BEKIJK DAN OOK EENS MIJN BLOG OVER TROUWLOCATIES LEIDEN. 

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

 
Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Leiden

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Leiden

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Leiden.

Bekijk deze heerlijke bruiloft in Leiden | Trouwfotograaf Leiden

Bekijk deze heerlijke bruiloft in Leiden | Trouwfotograaf Leiden

Bekijk de foto's van deze heerlijke dag in Leiden | Door Trouwfotograaf Leiden.

Tarieven | Trouwfotograaf Leiden

Tarieven | Trouwfotograaf Leiden

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes. Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, hoogwaardig album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag. Lees meer over Tarieven van Tessa Bruggink Trouwfotograaf Leiden.

Op zoek naar een trouwfotograaf Leiden?

Trouwfotografie Leiden | Bruidsfotografie Leiden | Bruiloft Fotograaf Leiden | Trouwfotograaf Leiden

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa