TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN & BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN

Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Ik ben een bruidsfotograaf die laat zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie.

 

“Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;)”

 

 

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

 


 

MEER DAN 300 SPEELSE LOVEBIRDS GINGEN JE VOOR. 

 

BEKIJK PORTFOLIO

 

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

NIET POSEREN
WEL GENIETEN

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven.

 ALS EEN NINJA FOTOGRAFEER IK ALLE MOOIE MOMENTEN!

 

FOTO’S BEKIJKEN

 

 

 

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN | Al 8 jaar bruidsfotograaf in heel Nederland, Spanje, Portugal en Italie.

ECHTE MOMENTEN
GEEN STATIEPORTRETTEN
Zonder dat jullie het doorhebben.

 

Ik vind echte momenten het meest waardevol. Daarom geef ik iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, te spelen en te genieten. En bemoei ik me niet met wat er gebeurd. 


Als jullie je vrij voelen kan ik die energie omzetten in authentieke beelden die laten zien hoe jullie dat moment beleefde en wie jullie echt zijn.
Zo ontstaat er zo ruimte voor onverwachte dingen die jullie bruiloft uniek maken! Zoals iemand die een bommetje maakt in het zwembad of een hond die onverwacht op de schoot van de bruidegom springt.


Ik geloof dat een speelse, losse sfeer, waar iedereen zichzelf is en vooral veel plezier heeft voor de beste foto’s en herinnering zorgen.

 

Ik ben als altijd op zoek naar stellen die het leven niet al te serieus nemen en volop willen genieten van elk moment. Want het zijn jullie unieke en vrolijke eigenschappen die ervoor zorgen dat jullie trouwdag een mooi avontuur wordt. En juist dat wil ik laten zien in mijn foto’s.

Hoe ik dat doe?

Werkwijze

Trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN & BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN

VAN TOPSPORTER NAAR BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken. 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

 

Meer over Tessa

Trouwfotograaf Eindhoven

 

REVIEWS | TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

 

Trouwfotografen Eindhoven

We hadden Tessa uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Maar dat ze zo onzichtbaar zou zijn?
Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Eindhoven

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel.

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Eindhoven

 Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Eindhoven

 We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

Foto’s bekijken

 

 

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

8 Jaar professioneel bruidsfotograaf

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

Vakgediplomeerd

TROUWFOTOGRAAF EINDHOVEN

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

TROUWFOTOGRAFIE EINDHOVEN | BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN

 

Ik werk in heel Nederland waaronder; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Groningen en Maastricht.

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's
Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Eindhoven

Contact met Tessa | Bruidsfotograaf Eindhoven

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Trouwfotograaf Eindhoven

Wie is Tessa | Trouwfotograaf Eindhoven

Wie is Tessa | Trouwfotograaf Eindhoven

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 Lees meer over waarom ik bruidsfotograaf het leukste beroep van de wereld vind | Trouwfotograaf Eindhoven

Portfolio | Trouwfotograaf Eindhoven

Portfolio | Trouwfotograaf Eindhoven

Bekijk foto's in mijn portfolio. Wanneer we kennismaken laat ik nog meer foto's en albums zien. Bekijk hier alvast mijn online portfolio | Bruidsfotograaf Eindhoven

Trouwfotografie Eindhoven | Bruidsfotografie Eindhoven | Huwelijksfotografie Eindhoven

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa