• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

    Hi, ik ben Tessa. Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik grote momenten en kleine hoogtepunten. Van keihard lachen met onderkin tot perfecte portretfoto's tijdens de shoot. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

    Bekijk portfolio

De magie van jullie bruiloft blijven voelen.

Trouwfotograaf Nijmegen

Trouwfotograaf Nijmegen

Zoeken jullie een trouwfotograaf in Nijmegen? Dan zijn jullie aan het juiste adres. Wat ik leuk vind aan trouwfotografie is dat ik jullie een emotionele herinnering kan geven van een van de mooiste dagen van jullie leven. Het is mijn doel als trouwfotograaf Dordrecht om jullie je dag te laten herbeleven met alle daarbij behorende herinneringen, vrienden, familieleden en die mooie emotionele en ook gekke momenten.


Spontane trouwfotografie Nijmegen

Ik fotografeer op een journalistieke manier. Dit betekent dat ik vastleg wat er gebeurd. Ik vind het belangrijk dat de foto’s spontaan zijn en echt, dat jullie jezelf en je vrienden herkennen in de foto’s. Ik let op de bijzondere gekke momenten, de emotionele momenten, de verbintenissen tussen mensen, de liefde, de lol en de details. Jullie krijgen van mij een trouwreportage zoals de dag was, zodat jullie je bruiloft altijd blijven herinneren. Ik fotografeer in heel Nederland dus ook in Nijmegen.


Contact Trouwfotograaf Nijmegen

Trouwfotografie is maatwerk dus zijn jullie nieuwsgierig geworden? Dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen om jullie unieke wensen te bespreken en waar ik mijn verhaal persoonlijk aan jullie kan toelichten. Ook heb ik thuis de voorbeelden van de trouwalbums en zullen we alle mogelijkheden doornemen. Wie weet ben ik jullie trouwfotograaf in Nijmegen. Neem contact op. 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden?

Mail mij voor een kennismakingsgesprek

Mail mij

Ik heb een award gewonnen!

Dutch Master of Wedding Photography

Ik ben erg blij met mijn award van de Masters of Dutch Wedding Photography. Twee bruidsmeisje die elkaar een kusje geven onder de bar bij het Wantijpaviljoen in Dordrecht.

Een fotowedstrijd voor fotografen in Nederland, België en Luxemburg. Vier keer per jaar worden er awards uitgereikt aan de beste ingezonden foto’s. Dit wordt gedaan door een jury van Internationale leden. Iedereen die een prijs wind mag zich een Master noemen.