• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het écht was!

    Van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto en alles er tussenin. Grote momenten en kleine hoogtepunten.

    Start met de trouwdatumcheck Bekijk portfolio

VIND DE BESTE BRUIDSFOTOGRAAF

Jullie zijn opzoek naar de beste bruidsfotograaf? Hi, ik ben Tessa. Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is.

Emotie en echtheid.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;).

Een dag vol verhalen.
Een bruiloft bestaat uit verhaaltjes. De spanning tijdens het aankleden, papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in trouwjurk ziet. Neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Intieme momentjes samen. Jullie vrienden die zenuwachtig een stukje voorbereiden. Allemaal momenten die tof zijn om terug te zien. Ik ga voor spontane foto’s die meer zijn dan alleen mooie plaatjes. 

Beste bruidsfotograaf en Ninja.
Ik fotograaf alle momenten en mooie beelden zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Trouwfotograaf Dordrecht

 

Wie is Tessa | Vind jullie beste bruidsfotograaf

Wie is Tessa | Vind jullie beste bruidsfotograaf

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.
 | Vind jullie beste bruidsfotograaf.

Contact met Tessa | Jullie beste bruidsfotograaf?

Contact met Tessa | Jullie beste bruidsfotograaf?

Een van de leukste dingen in het leven vind ik nieuwe mensen ontmoeten. Ik voel me snel betrokken en contact met mij is altijd persoonlijk en informeel. Jullie mogen me dag en nacht vragen stellen via WhatsApp, mail of telefoon – wat jullie het prettigst vinden. Klik op de titel om contact op te nemen. Ik help jullie graag in jullie zoektocht naar de beste bruidsfotograaf.

Bekijk mijn foto's

Bekijk mijn foto's

Klik op de titel en bekijk mijn foto's en bepaal zelf of ik de beste bruidsfotograaf ben voor jullie.

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa