Bruidsfotograaf Barcelona & Trouwfotograaf Barcelona

 

“Ik vertel jullie héle verhaal; van keihard lachen met onderkin tot de perfecte portretfoto, van  samen ontbijten tot dansen bij zonsondergang”

 

Tessa Bruggink Bruidsfotografie

 

Bekijk portfolio

Hi, ik ben Tessa.

 

 

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft.

 

Lees meer ‘Over Tessa’

Trouwfotograaf Barcelona & Bruidsfotograaf Barcelona & Trouwfotografen Barcelona & Bruidsfotografen Barcelona

SUPERBLIJ MET MIJN AWARDS!

 

 

Ik ben als bruidsfotograaf Barcelona award winner bij The Masters of Wedding Photography NL, BE & LUX. Deze prijs betekent veel voor me want de beoordeling wordt gedaan door een internationale vakjury van bruidsfotografen.

 

Bekijk alle winnende foto’s

100+ Bruidsparen gingen jullie voor

 5 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vak Gediplomeerd

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Trouwfotografen Barcelona

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotografie Barcelona

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Barcelona

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Barcelona

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

 

Bruiloft Fotografie Barcelona

De hoeveelheid big smiles die ze heeft vastgelegd in al haar spontane en natuurlijke foto’s brengen je helemaal terug naar het enorme geluk van deze dag. Tessa is heel duidelijk in haar communicatie, komt al haar afspraken na en levert haar producten met een fijne persoonlijke touch af.

Frank & Do

Bruidsfotografie Barcelona

Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het album weet zij de balans te vinden tussen professioneel advies en ruimte voor de eigen wensen. Daarmee geeft ze van te voren een gevoel van zekerheid van mooie foto’s en achteraf een goed gevoel over het daadwerkelijke resultaat. 

Sabina & Maarten

 

Bruidsfotograaf Barcelona

De foto’s en het album zijn prachtig geworden en de slideshow is een hele leuke toevoeging. Ze heeft wat ons betreft ons verhaal perfect in foto’s verteld!

Debby & Stefan

Bruidsfotografie Barcelona

Tessa is een PRO en ook gewoon een heel fijn mens. Na het zien van haar portfolio waren wij overtuigd dat dát de stijl is die wij zochten. Zó willen wij op onze bruiloft op de foto en zó willen wij kunnen terugkijken op alle mooie momenten en lieve blikken van familie en vrienden.

Amber & Marina

Bruidsfotografen Barcelona

Wat een geweldige vrouw! Je merkt niet dat ze er is en dat is voor ons zo fijn! Ze begrijpt je snel en is rustig van aard. Stress niveau is echt 0! Wat heel fijn is als je zelf helemaal gestrest bent. Oja tipje, HET BOEK IS FAN-TAS-TISCH! Zeker doen dus.

Cindy & Stephan

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

Ben ik beschikbaar op jullie bruiloft?

Check jullie trouwdatum ↓ 

 

Om iedere bruiloft optimaal te kunnen presteren fotografeer ik maar 5 bruiloften per maand. De populaire trouwmaanden zitten dus snel vol. Check jullie trouwdatum daarom hier.

 

 

 

Trouwfotograaf Barcelona & Bruidsfotograaf Barcelona & Bruidsfotografie Barcelona & Trouwfotografie Barcelona & Huwelijksfotografie Barcelona & Huwelijksfotograaf Barcelona & Bruiloft Fotografie Barcelona & Fotografen Bruiloft Barcelona

Ik ben trouwfotograaf Barcelona & bruidsfotograaf Barcelona en heb bruiloften gefotografeerd o.a. in Het West-Indisch Huys, Het Rijk van de Keizer, Bde Buiksloterkerk, De A’dam Tower, maar ik doe bruidsfotografie in heel Nederland, zoals Rotterdam, Utrecht, Breda, Den-Haag. En ook trouwfotografie Barcelona. 

Nieuws | Trouwfotograaf

 

 Yehessss, ik heb een nieuwe award gewonnen! Ik ben superblij met elke award die ik win, want het is toch gewoon leuk om erkenning te krijgen. Het allerleukste zijn blije klanten, maar erkenning van vakfotograferen is ook heel fijn.

Deze award ik bij de Masters of Wedding Photography, NL, BE en LUX. Het is mijn vierde award totaal.

De foto is gemaakt bij een bruiloft in Utrecht waar ik als second shooter werkte voor Leonard Walpot. Ik ben tijdens de borrel een half uur in het gras gaan liggen bij deze kids en dan gebeurt er van alles. En dit vond ik het leukste moment; het rechters meisje is heerlijk in haar eigen wereld en bijt in de touwen van de schommel (volgens sommige mensen kon ik dat zijn) terwijl het andere meisje boos is op de jongen die de schommel bij haar weghoudt. Ik vind het gevoel van het boze meisje wel herkenbaar voor als jongens je pesten en ik houd van de pit in haar hogen. Maar toch vind ik ook de houding van de jongen heel typisch en op een bepaalde manier heel sierlijk!

Wat vinden jullie van de foto? Bekijk de foto hier.

Wil je meer awards zien die ik heb gewonnen. Lees dan deze blog over de laatste twee awards die ik won.

 

Ik ben competitief ingesteld (eigenschap uit mijn verleden) en vind het echt leuk om iets te winnen en de grootste prijs is de blijdschap van mijn klanten. 

 

 

 

 

 

Zoek je een bruiloft fotograaf in Nederland? Ik ben een trouwfotograaf die jullie verhaal in foto’s verteld door middel van spontane bruiloft fotografie. Een fotograaf voor jullie huwelijk is moeilijk te vinden, maar super belangrijk. Ga op je gevoel af en dan vinden jullie zo de ideale fotograaf voor jullie bruiloft. Groetjes van Tessa Bruggink Bruidsfotografie 

 

Contact

Contact

Vul het contactformulier in of doe de trouwdatumcheck | Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf

Bekijk portfolio

Bekijk portfolio

Iemand zei eens tegen me: “Jouw foto’s geven precies weer hoe onze dag was.” Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het écht was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen tot de taart die omviel. Verwacht dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;) | Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf

Tarief

Tarief

Ik doe niets liever dan jullie hele verhaal vertellen. Van begin tot eind. Kiezen jullie mij, dan krijgen jullie foto’s van heel de bruiloft | Trouwfotograaf & Bruidsfotograaf

Tips van een trouwfotograaf Barcelona

Lees ook nieuws en tips

De leukste trouwambtenaren van Nederland

De leukste trouwambtenaren

  Als fotograaf vind ik een leuke trouwambtenaar ook superbelangrijk, niet alleen omdat het voor jullie als bruidspaar het leukst […]

Read More
Alternatief openingsdans

Liever niet in de spotlight?

Ik geef je 11 alternatieven voor een openingsdans Traditionele openingsdansen zijn prachtig, maar daar zit niet iedereen op te wachten.  […]

Read More
Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa