TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND & BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

HI IK BEN TESSA! TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND
Al 8 jaar bruidsfotograaf in heel Nederland, Spanje, Portugal en Italie.

 

Jullie zijn verloofd, gefeliciteerd! En de zoektocht naar een bruidsfotograaf is begonnen. Superbelangrijk, want foto’s zijn op de jurk en de ringen na het enige dat overblijft. 

 

Ik fotografeer omdat ik jullie verhaal wil vertellen. Ik houd van mooie dingen, de liefde, mensen die hun emoties uiten, en van spelen en plezier hebben. 

 

Samen een leuke dag hebben en op een relaxte manier foto’s maken zonder dat jullie iets hoeven. Alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto zetten met af en toe iets geks of grappigs, daar krijg ik energie van. Jullie blijdschap is mijn grootste doel.

 

LIEFDE, VERBONDENHEID & PLEZIER
Laten zien hoe leuk de dag was is het meest waardevolle wat ik iemand kan geven. Een foto van je vader die vertederd naar je kijkt, is onbetaalbaar. En af en toe gooi ik er iets grappigs in. Want het moet wel echt zijn. Ik ben allergisch voor statische foto’s die onecht aanvoelen. 


HOE KIES JE EEN BRUIDSFOTOGRAAF?
Een bruidsfotograaf kiezen is niet iets wat jullie iedere dag doen. En jullie hebben waarschijnlijk veel vragen. Welke stijlen bruidsfotografie zijn er? Hoe lang moet je een bruidsfotograaf inhuren? Hoeveel foto’s krijg je? Zit er een album bij? Allemaal vragen die ik zo goed mogelijk ga beantwoorden. 

 

STIJL TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). 

 

 

 

Ik wil foto's zien

Foto's bekijken

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Trouwfotograaf Zuid-Holland & Bruidsfotograaf Zuid-Holland

ECHTE MOMENTEN
Zonder dat jullie het doorhebben.

 

Ik vind echte momenten het meest waardevol. Daarom geef ik iedereen de ruimte om zichzelf te zijn, te spelen en te genieten. En bemoei ik me niet met wat er gebeurd. 


Als jullie je vrij voelen kan ik die energie omzetten in authentieke beelden die laten zien hoe jullie dat moment beleefde en wie jullie echt zijn.
Zo ontstaat er zo ruimte voor onverwachte dingen die jullie bruiloft uniek maken! Zoals iemand die een bommetje maakt in het zwembad of een hond die onverwacht op de schoot van de bruidegom springt.


Ik geloof dat een speelse, losse sfeer, waar iedereen zichzelf is en vooral veel plezier heeft voor de beste foto’s en herinnering zorgen.

 

Ik ben als altijd op zoek naar stellen die het leven niet al te serieus nemen en volop willen genieten van elk moment. Want het zijn jullie unieke en vrolijke eigenschappen die ervoor zorgen dat jullie trouwdag een mooi avontuur wordt. En juist dat wil ik laten zien in mijn foto’s.

 

Hoe ik dat doe?

Werkwijze

Trouwfotograaf Delft

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND & BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

VAN TOPSPORTER NAAR BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Een ex-topsporter en reislustige levensgenieter die alles uit het leven wil halen. Ik ga regelmatig op reis om de schoonheid van de wereld te ervaren en actief te zijn in de natuur. Om daarna heerlijk te kunnen eten en drinken. 

Ik vind familie enorm belangrijk en ben verliefd op mijn vriend en mijn hond. Samen wandelen we graag met Bijou, houden we van het strand (elements beach) outdoor-sporten en uiteten gaan. En van uitgebreid ontbijten op zondag en cocktails maken in het weekend. Soms ook doordeweeks ;-).

 

Meer over Tessa

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

 

 

Als een feestje.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Trouwfotograaf Zuid-Holland

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Zuid-Holland & Bruidsfotograaf Zuid-Holland

 

REVIEWS | TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

 

Trouwfotografen Zuid-Holland

We hadden Tessa uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Maar dat ze zo onzichtbaar zou zijn?
Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel.

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Zuid-Holland

 Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie

Zuid-Holland

 We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Trouwfotograaf Zuid-Holland & Bruidsfotograaf Zuid-Holland , Bruidsfotografie Zuid-Holland | Bruiloft fotograaf Zuid-Holland | Bruiloft fotografie Zuid-Holland

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

8 Jaar professioneel bruidsfotograaf

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Vakgediplomeerd

BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

 

TROUWFOTOGRAFIE ZUID-HOLLAND | BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND | BRUILOFT FOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

 

Ik werk in heel Nederland waaronder; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Groningen en Maastricht.

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's

Mijn favoriete trouwlocaties

Tips van trouwfotograaf Zuid-Holland

Ontdek de mooiste trouwlocaties in Zuid-Holland

Ontdek ze allemaal

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

 
Trouwlocaties Zuid Holland

Trouwlocaties Zuid Holland

Hallo! Welkom bij mijn blog over trouwlocaties in Zuid-Holland. In deze blog zal ik de beste trouwlocaties in deze prachtige provincie bespreken. Zuid-Holland heeft een grote verscheidenheid aan prachtige trouwlocaties, van oude kastelen tot moderne evenementenlocaties. Er is voor ieder wat wils. Ga mee op deze reis om de perfecte trouwlocatie voor jouw speciale dag te vinden. Laat je verrassen door de schoonheid van Zuid-Holland en de vele opties die je hier hebt. Ik ben er zeker van dat je de perfecte locatie zult vinden. | Trouwfotograaf Zuid-Holland

Ontdek mijn hele portfolio

Ontdek mijn hele portfolio

Ik ben Tessa Bruggink, een gepassioneerde bruidsfotograaf Zuid-Holland. Ik ben blij dat ik de kans heb om mijn portfolio met jullie te delen. Met veel enthousiasme en passie ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften en heb inmiddels veel prachtige herinneringen vastgelegd waar ik heel trots op ben. Ik ben vastbesloten om de beste kwaliteit foto's te maken en mijn klanten de meest unieke ervaring te geven. Ik heb een liefde voor de fotografie, die ik met plezier met mijn klanten deel. Neem een kijkje in mijn portfolio en kom erachter welke momenten ik heb vastgelegd!

Ontdek meer over mij

Ontdek meer over mij

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft. Ontdek meer over mij! Trouwfotograaf Zuid-Holland

 

CHECK SNEL OF JULLIE TROUWDATUM BESCHIKBAAR IS:

 

 

 

 

Jullie verhaal in foto’s, zoals het echt was. 

Trouwfotografie Zuid-Holland | Bruidsfotografie Zuid-Holland | Huwelijksfotografie Zuid-Holland

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa