TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND & BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

 

Hi, ik ben Tessa!

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf Zuid-Holland laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). Bekijk foto’s van mij als trouwfotograaf Zuid-Holland. 

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Zuid-Holland & Bruidsfotograaf Zuid-Holland

 

Als een feestje.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Trouwfotograaf Zuid-Holland

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Zuid-Holland & Bruidsfotograaf Zuid-Holland

 

REVIEWS | TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

 

Trouwfotografen Zuid-Holland

We hadden Tessa uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Maar dat ze zo onzichtbaar zou zijn?
Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Zuid-Holland

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel.

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Zuid-Holland

 Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie

Zuid-Holland

 We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

Trouwfotograaf Zuid-Holland & Bruidsfotograaf Zuid-Holland , Bruidsfotografie Zuid-Holland | Bruiloft fotograaf Zuid-Holland | Bruiloft fotografie Zuid-Holland

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

8 Jaar professioneel bruidsfotograaf

TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Vakgediplomeerd

BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

 

TROUWFOTOGRAFIE ZUID-HOLLAND | BRUIDSFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND | BRUILOFT FOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

 

Ik werk in heel Nederland waaronder; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Groningen en Maastricht.

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's

Mijn favoriete trouwlocaties

Tips van trouwfotograaf Zuid-Holland

Ontdek de mooiste trouwlocaties in Zuid-Holland

Ontdek ze allemaal

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

 
Trouwlocaties Zuid Holland

Trouwlocaties Zuid Holland

Hallo! Welkom bij mijn blog over trouwlocaties in Zuid-Holland. In deze blog zal ik de beste trouwlocaties in deze prachtige provincie bespreken. Zuid-Holland heeft een grote verscheidenheid aan prachtige trouwlocaties, van oude kastelen tot moderne evenementenlocaties. Er is voor ieder wat wils. Ga mee op deze reis om de perfecte trouwlocatie voor jouw speciale dag te vinden. Laat je verrassen door de schoonheid van Zuid-Holland en de vele opties die je hier hebt. Ik ben er zeker van dat je de perfecte locatie zult vinden. | Trouwfotograaf Zuid-Holland

Ontdek mijn hele portfolio

Ontdek mijn hele portfolio

Ik ben Tessa Bruggink, een gepassioneerde bruidsfotograaf Zuid-Holland. Ik ben blij dat ik de kans heb om mijn portfolio met jullie te delen. Met veel enthousiasme en passie ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften en heb inmiddels veel prachtige herinneringen vastgelegd waar ik heel trots op ben. Ik ben vastbesloten om de beste kwaliteit foto's te maken en mijn klanten de meest unieke ervaring te geven. Ik heb een liefde voor de fotografie, die ik met plezier met mijn klanten deel. Neem een kijkje in mijn portfolio en kom erachter welke momenten ik heb vastgelegd!

Ontdek meer over mij

Ontdek meer over mij

Ik ben een fotograaf, avonturier en sporty spice die van het leven geniet. Humor, plezier, ontspanning, authenticiteit, connectie, familie en vrienden zijn belangrijk voor mij. Ik zie de schoonheid van het leven en vang die het liefst tijdens een bruiloft. Ontdek meer over mij! Trouwfotograaf Zuid-Holland

Jullie verhaal in foto’s, zoals het echt was. 

Trouwfotografie Zuid-Holland | Bruidsfotografie Zuid-Holland | Huwelijksfotografie Zuid-Holland

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa