• Tessa Bruggink Bruidsfotografie

    Ik vertel jullie verhaal in foto's, zoals het echt was!

    Bekijk mijn portfolio

TROUWFOTOGRAAF GRIEKENLAND & BRUIDSFOTOGRAAF GRIEKENLAND

Hi, ik ben Tessa!

Een relaxte bruidsfotograaf met liefde voor de liefde. Tijdens jullie trouwdag zet ik de tijd steeds even stil, en vang ik alle mooie momenten. Zo vertel ik jullie verhaal in foto’s.

 

Alle mooie momenten.
Als trouwfotograaf laat ik zien hoe jullie de dag hebben beleefd. Ik zet alle grote momenten en kleine hoogtepunten op de foto. Maar vooral de liefde tussen jullie twee en iedereen die belangrijk voor jullie is. 

 

Hoe het echt was.
Mijn stijl is verhalend, spontaan, levendig, authentiek, onconventioneel en vol emotie. Ik laat zien hoe het echt was. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zagen, tot de taart die omviel. Dus niet alleen zoetsappige plaatjes ;). Bekijk foto’s van mij als trouwfotograaf Griekenland. 

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Griekenland & Bruidsfotograaf Griekenland

 

Als een feestje.

Ik fotografeer al die mooie momenten zonder dat jullie het doorhebben. Want het is belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben. En dat jullie je niet druk hoeven te maken over hoe jullie op een foto staan of dat ik het wel goed genoeg kan zien. Jullie bruiloft is een feestje en zo moet het ook voelen.

 

Het maakt voor mij niet uit of jullie een grote of kleine bruiloft hebben. Op een fancy locatie of juist niet. Ik hou van bruiloften in alle soorten en maten. Jullie vieren het leven en de liefde met jullie familie en vrienden, en dan gebeurt er altijd iets magisch. Ik vind het fantastisch dat ik die magie kan vastleggen en dat ik met mijn foto’s iets waardevols kan meegeven. | Trouwfotograaf Griekenland

Leuk!

Ik wil meer foto's zien

Bekijk portfolio

Trouwfotograaf Griekenland & Bruidsfotograaf Griekenland

 

WAT ZEGGEN ANDEREN?

 

Trouwfotografen Griekenland

Oorspronkelijk hadden we Tessa al uitgekozen om haar ninja skills, zodat ze kon blenden in de groepen van feestende vrienden en familie. Hoewel de mensenmenigten nu ontbraken, wist Tessa alsnog te verdwijnen achter struiken en meubilair of lag ze languit op het gras om nét dat moment vast te leggen!

Ruben & Sascha

Trouwfotograaf Griekenland

Tessa is lief, opgewekt en (letterlijk en figuurlijk) flexibel. Ze stelt je op je gemak, haalt de angel eruit op momenten dat het even spannend is, en voegt zich zonder problemen in  onbekend gezelschap. Het is dus op de bruiloft zelf superfijn Tessa erbij te hebben!

Nienke & Sjoerd

Trouwfotograaf Griekenland

Op 9 juli heeft Tessa onze bruiloft gefotografeerd, en dit was in één woord top! Tessa is niet bang om vies te worden, was ongezien bij elk belangrijk moment en heeft meerdere keren op de grond gelegen om de perfecte foto te schieten.

Yanicka & Niels

Trouwen Fotografie Griekenland

We waren gelijk enthousiast bij het zien van de foto’s op Tessa’s website en besloten haar een mailtje te sturen. Tijdens de kennismaking was er een leuke klik en wees ze ons op dingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We houden niet van stijve foto’s en daarom hebben we voor Tessa gekozen. We zijn heel blij met de foto’s en hoe alles is verlopen!

Marcel & Esther

9,9 uit 52 Reviews

Al deze reviews zijn ook te vinden op ThePerfectwedding.nl

 

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

 

Trouwfotograaf Griekenland & Bruidsfotograaf Griekenland, Bruidsfotografie Griekenland | Bruiloft fotograaf  Griekenland| Bruiloft fotografie Griekenland  

100+ Bruidsparen
blij gemaakt

8 Jaar professioneel bruidsfotograaf

Vakgediplomeerd

Award Winning

DOE DE TROUWDATUMCHECK

 

 

Binnen 1 minuut antwoord en jullie zitten nergens aan vast. 

 

 

TROUWFOTOGRAFIE Griekenland | BRUIDSFOTOGRAAF Griekenland | BRUILOFT FOTOGRAAF Griekenland

 

Ik werk in heel Nederland waaronder; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den-Haag, Groningen en Maastricht.

 

Ja ik wil meer foto's zien.

Leuke foto's!

Bekijk meer foto's

CHECK JULLIE TROUWDATUM

 

 

 
Bruiloft in Amersfoort | Trouwfotograaf Amersfoort

Bruiloft in Amersfoort | Trouwfotograaf Amersfoort

Ik fotografeerde deze bruiloft in Amersfoort. Bekijk de bruiloft van Enzo & Eline, een dag die het beste omschrijven is als 'paste, bitterballen en après ski'. Door: Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Amersfoort.

Tarieven | Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Amersfoort

Tarieven | Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Amersfoort

Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de belangrijkste ingrediënten uit jullie leven: jullie zelf, familie en vrienden. Op de foto’s zie je hoe iedereen de dag heeft beleefd en wat er allemaal voor leuks gebeurde. Een nichtje dat stiekem van de taart snoepte. Een intiem momentje tussen jullie samen. Collega’s die zich zenuwachtig voorbereiden voor een speech. En natuurlijk de kus. Grote momenten, maar ook kleine hoogtepuntjes. Direct na de trouwdag krijgen jullie een preview, en daarna komen alle foto’s in jullie eigen online galerij. Ook lever ik een slideshow met alle highlights op. Van jullie favoriete foto’s maken we samen een mooi, hoogwaardig album dat jullie helemaal terugbrengt naar de trouwdag. Lees meer over Tarieven van Tessa Bruggink Bruidsfotograaf Amersfoort.

Contact  | Trouwfotograaf Amersfoort

Contact | Trouwfotograaf Amersfoort

Omdat ik het belangrijk vind dat er een klik is tussen ons, en het fijn is om zeker te weten dat ik de fotograaf voor jullie ben, plan ik altijd een kennismaking in. Dan kunnen we rustig bespreken wat jullie nodig hebben, waar jullie naar op zoek zijn en of we bij elkaar passen | Neem contact op met Tessa Bruggink Trouwfotograaf Amersfoort.

Trouwfotografie Griekenland | Bruidsfotografie Griekenland | Huwelijksfotografie Griekenland

 

 

Hoe vind je de perfecte de bruidsfotograaf Griekenland voor jullie speciale dag? In 3 stappen. 

Het trouwen met je geliefde is een van de mooiste momenten in je leven en hoe fijn zou het zijn als er wordt vastgelegd hoe mooi jullie dag was? Een trouwfotograaf kan je helpen om deze dag met prachtige foto’s te bewaren. Maar hoe kies je de juiste trouwfotograaf Griekenland?

  1. Het eerste wat je moet doen is je budget bepalen. En het kan handig zijn om na te denken over het aantal uur fotografie dat jullie nodig hebben. Hoe belangrijk is fotografie voor jullie ten opzichte van andere dingen zoals de jurk of decoratie?
  2. Als je eenmaal een budget hebt vastgesteld, kun je gaan zoeken naar trouwfotografen in Nederland. Zoek op google of pinterest naar fotografen en bekijk portfolio’s en blogs. En bepaal welke bruidsfotografie stijl je mooi vindt. Check de ervaringen en beoordelingen van klanten. Zo kun je bepalen of iemand goed is.
  3. Belangrijk is ook om te weten wat je precies krijgt voor je geld. Als je een fotograaf hebt gevonden die je interesseert, stel dan vragen over wat je precies krijgt, zoals het aantal foto’s, reis- en locatiekosten en de tijd die de fotograaf aanwezig zal zijn. En vraag of jullie een echte bruiloft mogen zien, want dat zijn iets meer foto’s dan alleen op de website staan. 
  4. Als jullie een bruidsfotograaf Griekenland hebben gevonden die past bij wat jullie zoeken, is het de tijd om elkaar te leren kennen. Zo kun je voelen of je het comfortabel is met de fotograaf en zeker weten of hij of zij jullie wensen begrijpt. Plan een kennismaking en doe dat snel want populaire trouwfotografen zijn snel volgeboekt. 

Het kiezen van een bruidsfotograaf is een investering in tijd en geld, maar het is de moeite waard. Want het enige wat overblijft van jullie bruiloft.

Hoe kies je een trouwfotograaf Griekenland?

 

 

Chat openen
1
Hi, leuk om van je te horen! 👋

Ik hoor graag over jullie plannen, dus voel je vrij om een berichtje te sturen.

Liefs, Tessa


---------------- ENGLISH----------------

Hi, I am glad you are here! 👋

I'd love to hear all about your plans, so please feel free to reach out.

Love, Tessa